För skolor

Här kan du se vilka skolföreställningar som är aktuella just nu, ta del av handledningsmaterial och läsa mer om teaterns olika program och skolprojekt för en ung publik.

Skolföreställningar

Se allt vi spelar för skolor just nu. Biljetter bokas genom Uppsala kommuns Utbudsbokning.

Mer för skolor

INFÖR besöket på teatern

Här följer bra information att veta om ert teaterbesök.

vARMT Välkommen hit

När ni kommer till teatern möts ni av en publikvärd. Publikvärden kommer att stämma av vilken skola ni är från och hur många ni är. Räkna gärna elever och vuxna i förväg. Tveka inte att fråga publikvärden om ni har frågor om föreställningen.

Kom gärna i god tid innan föreställningen börjar.

Toaletter & garderob

I teaterns foajén finns flera toaletter. Uppmuntra gärna eleverna att göra toalettbesök innan föreställningen börjar. I foajén finns även klädhängare och garderob.

Försenad?

Vi släpper inte in publik efter att föreställningen har börjat. Om ni blir sena till föreställningen, kontakta publikvärden direkt: 079-063 19 65.

Matsäck?

Ibland kan det vara skönt äta medhavd matsäck före eller efter föreställningen på teatern, särskilt om man rest långt.

Vi kan ibland, men inte alltid, erbjuda er att sitta i teaterns foajé för att äta matsäck i samband med föreställningarna. Vill ni äta medhavd matsäck på teatern? maila: bokabiljett[at]uppsalastadsteater.se

Våra scener

Uppsala stadsteater har fyra olika teatersalonger: EttanLilla scenenStora scenen och Intiman. Hiss finns för att ta sig mellan de olika våningarna i foajén.

Rullstolsplatser eller särskilda behov

Meddela om ni behöver en rullstolsplats. Rullstolsplatser bokas via biljettkassan, kontakta bokabiljett[at]uppsalastadsteater.se.

Stora scenen har fyra platser för rullstolar. Övriga scener har en rullstolsplats per salong.

Om det finns elever med särskilda behov som det är viktigt för foajépersonalen att känna till, kan detta meddelas till biljettkassan på bokabiljett[at]uppsalastadsteater.se.

Läs mer om tillgängligheten på teatern.

Vid frågor om teaterns tillgänglighet, kontakta biljettkassan eller tala med publikvärdarna i foajén.

FRÅGOR? 

Skicka e-post till: bokabiljett[at]uppsalastadsteater.se.