illustration i collageteknik. Människor, djur och klockor bland annat

Tid

Tid

Uppsala stadsteaters ungdomsensemble & seniorerna

Ingen föreställningsinformation hittades

Speldatum

För första gången någonsin består Uppsala stadsteaters ungdomsensemble av både ungdomar och 70plussare! Tillsammans med teaterns dramapedagog Maria Trost har de skapat föreställningen Tid, som ackompanjeras av en åldersblandad kör.

Varför går tiden så olika fort vid olika tillfällen? Tid handlar om ålderdom, ungdom och tid ur olika perspektiv. Föreställningen är ett kollage av det som skett, det som sker och det som ska komma. Vi försöker fånga tiden, organisera den och minnas den men allt sker samtidigt, parallellt och i en rasande fart mot slutet.

Ungdomsensemblen har funnits på Uppsala stadsteater sedan 2013 och är unik i sitt slag i Sverige. Varje höst sätts en ny grupp ihop och tillsammans med dramapedagogen Maria Trost skapar de en unik föreställning byggd på ensemblens egna tankar och erfarenheter, vilken har har premiär på våren.

Recensioner & Press


både för allmänhet och skolor

Tid ges för både allmänhet och skolor i en blandad publik. Lämplig för åk 8.

Ett begränsat antal biljetter till Tid erbjuds kostnadsfritt till skolor, fritidsgårdar och ungdomsföreningar. Kontakta biljettkassan för kostnadsfri skolbokning: bokabiljett@uppsalastadsteater.se 018-14 62 00

Medverkande

Lilja Alhaja, Jackie Säve Limander, Sandra Hagström, Signe Sepulveda Strömdahl, Pontus Löfgren, Ramon Garcia, Beatriz Miceli, Karin Allgulin, Marianne Stålhane, Tommy Lindholm, Anna Cavieses, Helga Lind, Viveka Iversen, Riley Mignell Rajasalo, Slobodanka Marinkovic, Göte Frid, Inga-Britt Rutberg, Birgitta Jansson, Mia Friberg.

Ungdomsensemblen och kören spelåret 22/23. Foto: Maria Lilja

Av & Regi

Maria Trost & ensemblen

Musikaliskt ansvarig

Anja Björck

Scenografi och kostym

Hanna Cecilia W Lindkvist


Affischbild: Kati Mets