Göran Engmani ett hav av kasettband med hörlurar på sig.

That’s life

That’s life

Om ett kaotiskt, musikaliskt scenliv med Göran Engman

Speldatum

Uppsala stadsteaters sedan många år fast anställda skådespelare Göran Engman intar Intiman med en exposé över ett liv på scenen med glimten i ögat. Kan man jobba ihjäl sig av lust?

Göran Engman har inte mindre än 500 teateruppsättningar på sin meritlista. I en bransch där många är gifta med jobbet har Göran inte varit sämre, med sin stora kärlek för teatern: ”Det handlar om kärlek till teatern, och kärlek på teatern. På scen blir man varje dag lite nyförälskad i något nytt, eller någon ny!”.

Vi följer med Göran på en resa genom hans liv, vi åker till London och Ryssland, plockar fyrklöver med hans mamma och går också med in i väggen – men landar tillsammans på fötterna igen. Den röda tråden är förstås musiken: lite Sinatra, lite Elvis, lite Johnny Cash och mer därtill. Det blir 60 minuter av kaos, lust, musik och teater i alla dess former. Vid pianot sitter Per Wickström.

That’s life ges om lunchteater. I biljettpriset ingår ört- och citronbakad lax, som serveras med primör- och färskpotatissallad och parmesanaioli. Föredrar du vegetariskt alternativ eller är allergisk? Kontakta Teaterbaren: 018-13 57 09 eller info@teaterbarenuppsala.se

Recensioner & PRESS

REPORTAGE: Göran Engman berättar om sin show
Göran Engman och Per Wickström gästar Jacke Sjödins källare.

Medverkande


Av

Göran Engman

DRAMATURG & REGIÖGA:

Jonas Bernander

LJUS:

Mats Öhlin

BAKOM KULISSERNA

En hälsning från Göran Engman och Per Wickström