Pjäsarkiv: Så funkar det – The show!

En faktabaserad humorshow med Anders & Måns

27 f
Premiärdatum
Nytt speldatum för Anders & Måns humorföreställning november 2021! Showen ges två gånger samma dag.

I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken »Så funkar det«. Vi har sett dom i tv och hört dom i radio och sedan två år tillbaka i succépodden »Så funkar det i P1«. Våren 2020 kommer de leverera sin allmänbildande underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow.

Med hjälp av experiment, publiken, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på svaren på de frågor som kommer in till showen. Om allt mellan himmel och jord. Den som kommer får se. Skicka in din fråga till showen: fraga@andersochmans.com

»Det är verkligen hög tid att fakta kring småvitt, kräldjur och pannloben kläs i kostym och ställs på en scen.«

Alla lediga platser i salongerna är nu släppta eftersom regeringen beslutat om att ta bort restriktioner kring publiktak och maxtantal vid offentliga sammankomster från och med 29 september.

Stora scenen 410 kr
Datum: 27. f 2021
Längd: 2 h. Ingen paus.

Med anledning av Coronaviruset

Regeringen har beslutat att från och med 29 september ta bort restriktioner om maxantal och avstånd vid offentliga tillställningar. Detta innebär, som vi tydliggjort vid biljettköp, att du som har köpt biljetter innan 14 september nu kommer att kunna sitta bredvid andra sällskap. Vi har dock fortsatt generösa biljettköpsvillkor under hösten 2021 och det går bra att återköpa sin biljett eller byta mot ett presentkort. Vi vill hjälpa till att fortsättningsvis förebygga eventuell smittspridning och skapa ett tryggt teaterbesök även efter att restriktionerna tagits bort – läs mer om ditt besök med anledning av coronaviruset. .

Om Anders & Måns

Komikerduon Anders & Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. Vi har hört dem i radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset i P3. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns, Succéduon m.fl. Sedan två år tillbaka gör de succépodden Så funkar det i P1.

Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan och snart som Ragnar Vanheden i nya Jönssonligan-filmen. Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Kanske har ni sett honom på Hemköp Triangeln.