Pjäsarkiv: Cirkus Cirkör: Bloom

Cirkus Cirkör: Bloom

Cirkus Cirkörs gästspel Bloom på Uppsala stadsteater är tyvärr inställt. Du som köpt biljett här via vår hemsida med kort eller Swish kommer att få dina pengar tillbaka automatiskt. Har du köpt biljetter i vår biljettkassa behöver du kontakta oss för pengarna tillbaka: bokabiljett@uppsalastadsteater.se eller 018-14 62 00. Vi kommer att erbjuda biljettköpare förköp om vi hittar nya speldatum.

I Cirkus Cirkörs nya familjeföreställning bjuds du in till en värld full av blommor, klassisk musik och enastående cirkus. Ensemblen består av fem internationella multitalanger som vill göra världen till en gladare plats genom att sammanföra glädje, rädsla och risker med grundliga förberedelser.

Vår vardag är full av stress och rädsla. Vi känner oss pressade att inte sticka ut och att ens försöka vara annorlunda ses som det första steget mot att misslyckas. Vi äger fler saker än någonsin förr och vi ser perfekta ut på alla foton, men gör det oss verkligen lyckliga?

I Bloom omfamnar artisterna vardagens krav och ängslan. Med kreativitet och cirkuskonster desarmeras de negativa känslorna och rädslorna blir till poesi.

När artisterna flyger genom luften, hoppar språngbräda, svingar sig i trapetser och rep, lyfter varandra, utför parakrobatik och hänger i tänderna, förkroppsligar de cirkusens själ: Du behöver inte anpassa dig till normen. Du ska vara lika unik som du känner dig. Let yourself Bloom.

Familjeföreställning från 4 år

Stora scenen 120-360 kr
Premiär: 08. f 2019
Längd: 60 min

Ensemble

»Bloom« har en internationell ensemble med artister från Schweiz, Tyskland, Skottland och Costa Rica och två regissörer från Frankrike och Finland.

Artister: Elisabeth Künkele, Felix Greif/ Dani Torralbo, Peter Åberg, Philomène Perrenoud, Sofia Mendez

»Bloom« är ett samarbete mellan Cirkus Cirkör, Stora Teatern, Cirkus i Väst, Nycirkus Öst och Södra Teatern.

Regi:
Julien Auger & Sade Kamppila från Circus I Love You
Scenmästare & turnéledare:
Luc Perrenoud
Affischbild:
Klara G