Pjäsarkiv: Vackra lögner

»skickligt och roligt« UNT

Magi på riktigt nära håll

20 februari
Premiärdatum
Att få uppleva magi på riktigt nära håll är en underbar upplevelse där naturlagarna tycks upphävas framför våra ögon. I den här föreställningen är det ingen stor scen, inga videoskärmar, inga scenarbetare, inga medhjälpare. Det är en trollkarl och hans publik, och det är magi på riktigt nära håll.

Johan Ståhl är en mångfaldig vinnare av priser i close-up magi med troféer från London, Peking, Köpenhamn och Las Vegas. Här använder han sig av fingerfärdighet och psykologiska principer och bjuder in oss i en magisk värld där allt tycks vara möjligt. En värld av enbart vackra lögner.

Vackra lögner blir Johans mest intima publika föreställning någonsin med endast 30 personer i publiken per föreställning.

Efter att föreställningen haft urpremiär på Uppsala stadsteater kommer den att sättas upp i magins Mecca, The Magic Castle i Hollywood.

Lämplig från 15 år.

Intiman 125-250 kr
Premiär: 20. februari 2019
Längd: 1 h 10 min. Ingen paus.

»Sprid magin«

Johan Ståhl har vunnit svenska, nordiska och italienska mästerskapet i trolleri. Han har startat en högskoleutbildning i trolleri samt grundat och driver välgörenhetsorganisationen »Sprid magin« som besöker barnsjukhuset i Uppsala året om.