Pjäsarkiv: Livequiz

Levande frågesport! Korta scener och kluriga frågor

02 f
Premiärdatum
Livequiz är ett helt nytt koncept på vår minsta scen Intiman. Ensemblen har slagit sina kloka huvuden ihop med regissören Emma Roswall och tagit fram ett livs levande livequiz. Det blir kluriga frågor på teatern, som teater – om allt möjligt!

På Intiman sitter ni i publik runt cafébord med max fyra personer per bord. Du tävlar tillsammans med ditt sällskap runt bordet, som du själv bokat in. Pris finnes!

Quizet är skapat med lätt hand i ett samarbete mellan skådespelarna, regissör Emma Roswall och musikern Per Wickström men har formen av en föreställning, det är således samma quiz som ges varje föreställningsdatum.

AW-teater! Pjäsen utspelar sig på vår minsta scen Intiman, där publiken kommer nära. Ni sitter vid kafébord och får gärna ta med dryck eller något att äta under föreställningen. Teaterbaren och dörrarna till salongen öppnar en timme innan quizet börjar.

Intiman 125 kr
Premiär: 02. f 2021
Längd: 1 h

Med anledning av Coronaviruset

Regeringen har beslutat att från och med 29 september ta bort restriktioner om maxantal och avstånd vid offentliga tillställningar. Du som köpt biljett till Teaterquizet kan komma att få en bordsgranne om du inte bokat fyra platser vid ditt bord. Vi har dock fortsatt generösa biljettköpsvillkor under hösten 2021 och det går bra att återköpa sin biljett eller byta mot ett presentkort. Vi vill hjälpa till att fortsättningsvis förebygga eventuell smittspridning och skapa ett tryggt teaterbesök även efter att restriktionerna tagits bort – läs mer om ditt besök med anledning av coronaviruset.

Medverkande

Av
Emma Roswall och ensemblen
Regi
Emma Roswall

Illustration: Nils Jarlsbo