en kille står i hörlurar mellan två bokhyllor

Jag tänker på dig

Jag tänker på dig

En interaktiv hörlursföreställning

Ingen föreställningsinformation hittades

Jag tänker på dig låter dig upptäcka eller återupptäcka biblioteket som plats. Som deltagare inbjuds du att följa instruktioner via hörlurar, och interagera med biblioteksmiljön på både väntade och oväntade vis. En skådespelarlös föreställning med den egna upplevelsen i centrum.

Jag tänker på dig spelas som skolföreställning för elever 10-15 år, men passar även för vuxna. I Uppsala finns verket på Stadsbiblioteket.

Föreställningen erbjuder ett lekfullt tillfälle att se på ett av våra viktigaste gemensamma utrymmen med nya ögon, och att göra biblioteket till ditt eget. 
Med en touch av magisk realism får du uppleva smygkoreografi, censur och glimtar ur böckernas mångtusenåriga historia. Du ges möjlighet att utföra diskreta motståndsaktioner samt upptäcka dolda budskap mitt i det offentliga rummet.

Det kommer att finnas två versioner av föreställningen, en längre gruppföreställning som scenkonstkollektivet Johanssons pelargoner är med och arrangerar på biblioteken (se speldatum nedan).

En kortare version av föreställningen kommer att finnas tillgängligt för individuell utlåning under fem års tid på de olika bibliotek i hela landet som deltar i projektet.

Bägge versionerna är kostnadsfria.

Föreställningen ges för skolor under vecka 45. Skolor bokar föreställningen kostnadsfritt via utbudsbokningen.

FÖRESTÄLLNINGSDATUM FÖR ALLMÄNHETEN:

28 oktober kl 12.00

31 oktober kl 14.00, 16.00 och 18.30

1 november kl 14.00, 16.00

Boka din plats via Stadsbiblioteket

Jag tänker på dig är skapad av Johanssons pelargoner och dans (Anna Haglund, Erika Sjödin, Annica Styrke, Gustav Tegby och Karin Wiklund). I samarbete med Uppsala stadsteater. Med stöd av Postkodstiftelsen, Kulturrådet och Region Stockholm

Röstskådespelare från Uppsala stadsteater är Bashkim Neziraj.