Pjäsarkiv: Dark Water

En suggestiv dansupplevelse

Har du någonsin drömt att du springer utan att komma någon vart, eller slåss mot osynliga krafter?

I Fredrik Quiñones första stora gruppverk för Riksteatern skapar han en suggestiv dansupplevelse med filmiska vändningar. I föreställningen möter vi fyra individer som förkroppsligar olika känslor och upplevelser.

Det är tre tekniskt briljanta dansare och en skådespelare/performance artist som förflyttar publiken till en parallell drömvärld. Känslan förstärks genom modeprofilen Ellen X poetiska och uttrycksfulla kostymer, effektfull ljussättning av Angela X och ett eget soundtrack av den hyllade musikproducenten Christoffer Berg.

En produktion av Riksteatern, i samarbete med Uppsala Riksteaterförening.

Stora scenen 125-250 kr
Datum: 05. f 2021
Längd: 1 h, ingen paus

Med anledning av Coronaviruset

Regeringen har beslutat att från och med 29 september ta bort restriktioner om maxantal och avstånd vid offentliga tillställningar. Detta innebär, som vi tydliggjort vid biljettköp, att du som har köpt biljetter innan 14 september nu kommer att kunna sitta bredvid andra sällskap. Vi har dock fortsatt generösa biljettköpsvillkor under hösten 2021 och det går bra att återköpa sin biljett eller byta mot ett presentkort. Vi vill hjälpa till att fortsättningsvis förebygga eventuell smittspridning och skapa ett tryggt teaterbesök även efter att restriktionerna tagits bort – läs mer om ditt besök med anledning av coronaviruset. .

Medverkande

Brittanie Brown, Daniel Staaf, Brandy Litmanen, Yonas Pérou

Koreografi
Fredrik Quiñones
Musik
Christoffer Berg
Scenografi
Daniel Åkerström Steen
Kostymdesign
Ellen Elias
Ljusdesign
Angela Ximenström