dansare 9-14 år sökes

Vi söker just nu två tjejer i åldern 9-14 år som kan spela rollen som ”Flickan” i föreställningen Flickan med svavelstickorna. Du ska ha stor danserfarenhet, ett intresse för teater och vara bosatt i Uppsala för att kunna ansöka.

Flickan med svavelstickorna är vinterns stora familjeföreställning på Uppsala stadsteater. Föreställningen regisseras av Fredrik ”Benke” Rydman och är en ny, modern tolkning av den klassiska sagan – fylld av dans, musik, sång och teater. Till denna uppsättning söker vi nu två tjejer mellan 9-14 år som kan spela rollen som ”Flickan”.

Du kommer behöva vara med på cirka 2 repetitioner/vecka under hösten och sedan mer intensivt närmre premiär den 10 december. Två tjejer kommer att alternera i rollen men vi önskar att båda är tillgängliga att medverka samtliga föreställningar, som ligger mellan 6 december – 15 februari. Det kommer att spelas cirka 29 föreställningar totalt. Observera att vissa föreställningar ligger under jul- och nyårshelgerna och att vissa ligger dagtid under vardagar.

Ansök genom att mejla anna.aberg@uppsalastadsteater.se med information om dina dans- och teatererfarenheter, kontaktuppgifter till vårdnadshavare samt ett helfoto.

Vi återkopplar löpande angående kallelse till casting.

Varmt välkommen med din ansökan!